пятница, 5 июня 2009 г.

Концерти «З вірою та любов’ю»

Концертом у Національній опері України у Києві, завершилася серія благодійних концертів академічної музики «З вірою і любов’ю». Концерти, які проходили у чотирьох містах України: Івано-Франківську, Тернополі, Львові та Києві, були організовані з метою збору коштів на добудову Патірашого Собору Воскресіння Христового.


У концертах брали участь: видатні діячі української культури: зірка світової оперної сцениВікторія Лук’янець, Тарас Штонда, брати Петро та Павло Приймаки, сестри Наталія та Галина Дацько, академічний камерний оркестр «Harmonia Nobile», піаніст Олександр Козаренко, скрипаль-віртуоз Назар Пилатюк, поети Василь Герасим’юк та Іван Малкович, ведучий – актор Євген Нищук та режисер-постановник – Сергій Архипчук.


Концерти відбувалися за участі Патріарха Любомира та під його прямим патронатом. Про успішність концертів Блаженіший сказав:«Дехто може вважати, що успіх цих концертів залежить від того, як глибоко ми сягнемо у наші кишені. Але правдою є те, що успішність концерту залежить від того, як широко ми відкриємо вуха нашого серця для сприйняття краси, для сприйняття духовних вартостостей, які криються в красі»


Виступ_1


Виступ_2

Комментариев нет:

Отправить комментарий